• Boya
  • Vogelvrij
  • Trekkertrek
FAQs - Consumenten

Hier vind je de meest gestelde vragen voor consumenten van 0297-Tickets.

idealBij 0297-Tickets kun je veilig via iDeal betalen. Zodra de betaling is afgerond ontvang je je ticket(s). Werkt de iDeal even niet klik dan op de link in de bevestigingsmail van je aanmelding. Je ontvangt dan gegevens hoe je via een bankoverschrijving kunt betalen voor je tickets.

Zodra je betaling verwerkt is ontvang je je ticket(s) via de mail. Mocht je 20 minuten na je betaling nog geen mail in je mailbox hebben ontvangen, kijk dan even in de map "SPAM" of "ongewenste mail" van je mailbox (GMAIL of HOTMAIL/OUTLOOK).

De tickets worden als PDF bijlage meegestuurd bij de mail welke je ontvangt.

Het is de bedoeling dat je elk ticket apart uitprint, dus niet vanuit het overzichtscherm (GMail, Outlook.com of Hotmail.com) als soort afbeelding.

Je kunt na inloggen op onze site via "Order historie" je bestelling(en) raadplegen.

Klik op de bestelling in kwestie en je kunt dan elk ticket separaat downloaden en/of printen.

Ja.

Je kunt na inloggen op onze site via "Order historie" je bestelling(en) raadplegen.

Klik op de bestelling in kwestie en je kunt dan elk ticket separaat downloaden en/of printen.

Standaard hanteert 0297-Tickets de volgende fee bij het bestellen van tickets:
€ 0,50 per transactie + € 0,75 per ticket.

Bij sommige evenementen (uitzondering in overleg met organisator van evenement) zit de fee reeds in de ticketprijs en betaal je niets extra bovenop de ticketprijs.

bij 0297-tickets.nl kun je ook betalen via Sofort. Hiermee kun je vanuit bijna heel Europa betalen voor tickets. Anders kun je altijd geld overmaken via je bank onder vermelding van het ordernummer.

Ja. Wij hebben ook scanners waarmee de barcode vanaf een telefoonscherm gescand kan worden. Hiermee bespaar je inkt en papier en werken we samen aan een groenere wereld. Het scannen vanaf een telefoon scherm gaat net zo snel en makkelijk als vanaf een papieren ticket. Voordeel is tevens dat je het ticket kunt opslaan in je telefoon en deze dus altijd bij je hebt.

Vanaf het moment van starten van je bestelling heb je maximaal 2 uur om je bestelling betaald te zetten. Na de twee uur wordt je bestelling automatisch geannuleerd en komen de tickets beschikbaar voor andere klanten.

Indien je tickets besteld hebt wordt je emailadres als gebruikersnaam gebruikt.